LA er det nye SF

Transportminister Ole Birk Olesen præsenterede i går en en ny taxalov, og så skulle man tro, at partierne i regeringen var glade. Det er de ikke. De største kritikere af liberaliseringen kommer nemlig fra Liberal Alliance og De Konservative. Hvad i alverden er det, regeringen har gang i – sådan at gennemføre ting, som partierne i regeringen er imod? Og kan man både sidde i regering og være i opposition på én gang? Hvorfor vælger Liberal Alliance – helt ligesom SF – at tage bad i nederlagene? Og hvornår siger baglandet fra? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “LA er det nye SF

 1. Hej tusind tak for nogle gode programmer.
  Ugens lektier med at få 1 lytter mere pr lytter kan udvides til at hvis 1 lytter finder 8 lyttere, som så finder 8 nye lyttere og de også finder 8 osv. Så skal vi kun 12 led ud før i har fået hele verdens befolkning ? teori og praksis er nok lidt forskelligt i denne lektie.

  God weekend

  1. Selv tak, Christian! Du har ret – vi bør naturligvis stile højere:-)

   Bedste hilsner – god weekend!
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.