Løkke alene i verden

Nederlaget til regeringen i sagen om politiskolen er et ildevarslende tegn til Lars Løkke Rasmussen om, at det politiske forår bliver op ad bakke. For når regeringen ikke engang kunne få Dansk Folkeparti med på den, hvordan skal det så ikke gå, når den skal forsøge at finde 90 mandater til de langt tungere emner som skat, SU, boligbeskatning, pensionsreform og jobreform? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Løkke alene i verden

  1. Deler analysen af at RJ nok ikke vinder ved kamp mellem Ole Stephensen og ham. Ole har langt bedre evner til kommunikation qva hans tid som journalist, og han gjorde sig godt på Go’ Morgen Danmark.
    Tak for endnu et godt program, og fortsat god ferie til Mr. Q i varmen. 🙂

    God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.