Vær nu Thyra, Thyra Frank!

Den politiske nervekrig om politiskolen vest for Storebælt fortsætter med uformindsket styrke. Det samme gør oppositionens angreb på ældreminister Thyra Frank. Og på dagen, hvor Donald Trump indsættes som præsident, lyder spørgsmålet: Er Anders Fogh bare mere SKAMLØS opportunist end de andre politikere? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

3 thoughts on “Vær nu Thyra, Thyra Frank!

 1. God ferie til Mr. Q 🙂
  Jeg er dybt uenig i jeres analyse af Søren Pape Poulsens håndtering af Rasmus Jarlov. I de gode gamle dage var det god konservativ tankegang, at “Med Lov skal Land bygges” som der står på byrettens entre, og at “hæleren er lige så slem som stjæleren”. Det er helt vanvittigt at opføre sig som Jarlov gør når partiet befinder sig så tæt på spærregrænsen, og man kan konstatere, at både Jarlov og Naser Khader er løsgående missiler, som kan udløse et kæmpe politisk kamikaze næste gang. Dér havde I ret i at advare mod Jarlov, og man kunne godt få fornemmelsen, at han tror han har øget sit potentielle personlige stemmetal ud fra sin relation med bloggeren Mascha Vang.
  Dog bør han nok huske, at selvom hun deler flere af hans politiske synspunkter, så er det næppe tilfældet for alle hendes blogs læsere. 🙂
  Anyway, tak for interessante tanker.

  1. Hej Henrik

   Det er først nu, jeg ser, at du har skrevet en del indlæg over de seneste uger. Jeg får ikke altid beskeder på mail om nye indlæg, og derfor spotter jeg dem ikke altid. Men tak for dine indspark!
   Hvad er det mere præcist, du er uenig i? Mener, vi sagde, at Pape bevæger sig på tynd is – netop i forhold til Uber og lov & ret. Men at han naturligvis har ret i, at det ikke er ulovligt – selv om der er Uber-chauffører, der er dømt for ulovlig taxakørsel. Og så råder vi Pape til at holde et vågent øje med Jarlov.

   Bedste hilsner
   Thomas

   1. Det jeg mente var, at Pape skulle have håndteret det professionelt, og som konservativ betyder det, at man gerne må opføre sig BEDRE end lovens minimumskrav. Pape ved, at Uber er blevet dømt ulovligt, og derfor burde han ikke kun nøjes med at holde øje med Jarlov, men rent faktisk kritisere brugen af en ulovlig tjeneste.
    Jeg er enig i, at I sagde han var på tynd is. Det er også fair nok.
    Det er bare ikke det eneste område hvor formanden har vist sig svag. Når Naser Khader demonstrerer i t-shirt, velvidende at det ER i strid med dresscoden, så er det samtidig et signal om, at enkelte medlemmer af partiet ikke tager folkestyret helt så alvorligt som de burde.
    Når man samtidig følger med på de sociale medier, kan man konstatere, at Rasmus Jarlovs provokation kun er en blandt mange fejltrin. Han sviner folk til på bl.a. Twitter, og når han så får svar på tiltale, så er han hurtigere til at blokere end at tage ved lære af sine fejl. Når formanden så tydeligvis ikke trækker en streg overfor ham, så kan det hurtigt ende galt. Man kan udefra betragtet sige, at kredsen nu får et valg, for de kan jo stemme på Ole Stephensen, men Jarlov kunne – som I også har sagt – risikere at komme med på et tillægsmandat, hvis Ole Stephensen giver overskud af stemmer…

    Så måske uenig, nok nærmere bare var en justering/nuancering. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.