Han sagde dog ikke: “Vi har købt en neger”

Placeringen af en ny politiskole vest for Storebælt er ved at udvikle sig til en regulær møgsag for regeringen, der nu også skal håndtere anklager mod ældreminister Thyra Frank om dokumentfalsk. De to historier runder vi, ligesom vi også kigger nærmere på flirteriet mellem S og DF samt det, der ser ud til at blive en meget dyr hest for Danmarks Radio. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Han sagde dog ikke: “Vi har købt en neger”

  1. Som altid spændende analyser.

    Jeg vil skynde mig at rose jer for, at I aldrig taler i munden på hinanden, men giver god plads til hinanden. Så allerede dér afviger I fint fra Presselogen, som nævnes et par gange undervejs. Det er altid en fornøjelse, at I laver lidt ping-pong undervejs.

    Dog må jeg sige, at netop Sass-Larsen ift Jacob Scharf jo nævnes konkret i Mr. Qs bog Tre år ni måneder tre dage, så katten er ude af sækken – eller måske var jeg bare den eneste, som bed mærke i denne detalje i bogen om HTS’s regeringstid. 🙂

    Fortsat god vind, og på genhør næste weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.