Håndværkertilbud

Med opsplitningen af 2025- og finanslovsforhandlingerne får Løkke købt sig tid – men ikke meget. Blå blok taler om god stemning, men problemerne er blot udskudt. Håndværkeren Løkke står foran to måneder, der reelt kan afslutte hans politiske karriere. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

4 thoughts on “Håndværkertilbud

 1. Godt afsnit, og super at kommentarfeltet er tilbage – endda i nyt design. 🙂
  Det er noget forbistret roderi med de udgivelsesdage, der skifter mellem fredag og lørdag, men i denne uge var I på forhånd tilgivet, for der var såmænd så mange andre ting, så det var først da det nye afsnit blev annonceret på Twitter, at jeg kom til at tænke på jer.
  Jeg synes nu der bliver dvælet ret meget ved de sager vi kender i forvejen. Jeg kunne godt have tænkt mig en diskussion af Rasmus Jarlovs debatform på Twitter, hvor han forsøger at efterligne kuglestøderen Joachim B Olsen, og den strategi kan vise sig at være ren kamikaze i en tid hvor de nærmer sig spærregrænsen. Det samme gælder at fødevareministerens ministerium har lavet rav i den helt tilbage til Gjerskov. Først en plagiat-sag, og bagefter fuld gas når man kan placere aben hos en socialdemokrat.
  Med andre ord: få sat ord på det spil hvor en regering elsker at bebrejde en tidligere regering. Det holder ikke en meter! Når man har regeringsmagten, har man serveretten – og det er på tide, at en minister kan spille bolden uden at skulle lege historieunderviser for at dække over egen manglende handlekraft. Blot et par tanker om også at inddrage de sager, som ikke alle ser – for let’s face it: der er jo ingen grund til at tygge videre på det, der allerede har været igennem alle fire maver hos enten Deadline eller TV2 News, vel? 🙂
  Tak for et godt program/podcast.

  PS: Godt I fik drillet lidt om emnet ‘fængslende’ og S&H-retssagen er da interessant. Vi får se hvad der sker.

  1. Kære Henrik

   Tak for dit indlæg. Og tak for rosen.

   Jeg tror godt – hvis du tænker efter – du kan regne ud, hvorfor vi i de seneste måneder har været tvunget til at skubbe udgivelsesdagen nogle gange …?
   Jeg forstår sådan set fint, at du som politisk nørd synes, det kunne være sjovt, hvis vi dykkede lidt dybere i rodebunken i forhold til de emner, vi tager op. Men vi skeler altså ikke et sekund til, hvad andre medier har behandlet i løbet af ugen, eller hvad de mener om dette eller hint. Vi er et ugentligt magasinprogram med fokus på de vigtigste historier og de store linjer i dansk politik, og der er tusinder af lyttere (også i udlandet), der nærmest udelukkende får deres information om dansk politik via Borgen unplugged. Og så er det i øvrigt sådan med især podcasts, at de bliver lyttet af fans. De fleste vil gerne høre, hvad lige præcis vi siger om specifikke emner – uanset hvad andre måtte have sagt om samme emner.

   Bedste hilsner
   Thomas

 2. Jeg elsker jeres unplugged udsendelser . Bliv ved ,bliv ved ! 😀 kærlig hilsen birgitte Ejby .

  1. Tak for det, Birgitte! Vi har absolut ingen planer om at stoppe:-)

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.