Servicemeddelelse

I løbet af de seneste par uger er du måske i flere omgange blevet belemret med omkring 70 uafspillede Borgen unplugged i dit feed – enten på din iPhone eller på din Android-telefon. Der har været problemer med feedet, og der er blevet knoklet bag linjerne for at rette op på alle de fejl, der har været. Det skulle meget gerne være på plads nu. Og så er vi i øvrigt tilbage med en helt regulær Borgen unplugged i morgen, fredag.

2 thoughts on “Servicemeddelelse

 1. Der bliver ved med at dukke 31 gamle udsendelser op i min iPhone, hvilket er ret irriterende.

  1. Hej Margot

   Ja, det kan jeg godt forstå. Vi har været nødt til at ændre i feedet, hvilket gjorde, at alle gamle afsnit indlæste forfra. Du skal markere hvert enkelt afsnit som “lyttet”. Derefter kan du slette det. Hvis du bare sletter, risikerer du, at de indlæser ind igen. Og så kan du blive ved. Sådan er det også med alle andre afsnit i alle andre podcasts, du måtte lytte til.

   Marker som lyttet. Derefter slet. Så skulle problemet være løst. Beklager ulejligheden.

   Gode hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.