Kvinden, Løkke frygter

Nye Borgerlige med Pernille Vermund i spidsen kan blive efterårets helt store politiske game changer. Partiet står i to nye meningsmålinger til at komme i Folketinget, og det kan vise sig at blive et kæmpe problem for Løkke og resten af blå blok. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Kvinden, Løkke frygter

 1. Det er helt tydeligt, at A ikke aner hvilket ben de skal stå på. Ledelsen i A tror, de genvinder stemmer ved at efterligne DF, med risiko for, der kan ske præcis det modsatte. Det skræmmer en del bort fra Socialdemokratiet. Mette Frederiksen sagde de kloge ord i slutningen af sin kongrestale: “Vi har ikke brug for mere splittelse mellem mennesker!” Dog efter hun tidligere havde gjort opmærksom på, at udlændingedebatten skulle være bredt funderet. Man vil nødig fornærme DF, og her duer uld-i-mund bare ikke.

  Folk vil vide hvad de stemmer på, og når signalerne er blandede, så kan man tvivle voldsomt på hvordan valgresultatet bliver… Med den ene hånd vil man videreføre Thornings poliitk – altså blå økonomi – og med den anden vil man gerne vise et rødt alternativ. En spændende situation. Når vi, der nørder med politik, har svært ved at læse signalerne fra A, hvordan tænker befolkningen så? 🙂

  God weekend.

  1. Helt enig, Henrik! Og tak for indsparket. Hvis du vil være hundrede procent sikker på, jeg ser dine beskeder, så send til mail@borgenunplugged. Der tjekker jeg løbende – i modsætning til her.

   God weekend!

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.