Kaos

Dansk politik er i opbrud. Partierne positionerer sig – både i forhold til 2025-forhandlingerne og i forhold til, hvem de skal arbejde sammen med efter det valg, der måske kommer lige rundt om hjørnet. LA vil ikke rokke sig, og DF siger, de skal. Hårdt mod hårdt er en underdrivelse. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Kaos

 1. Hej med jer

  Tusind tak for et fantastisk program.

  Er Pape ramt af sin egen stålfasthed? Kunne hans stålfaste beslutning i sagen med landbrug- og fødevarer-ministeren ha fået Anders Samuelsen til at prøve at bide skeer med Løkke. Han satser på at Løkke bukker under igen som under Pape.

  Jeg synes det er nogle buzz-words Pernille Vermund kommer med ang. at skattetrykket skal ned. Det kunne jo gøres unden den helt store virkning. Nu betaler de offenlige ansatte og forsøget jo skat. Altså det offenlige giver penge og tager lidt skat tilbage igen. Hvis nu det offentlige udbetalte mindre men IKKE træk skat af beløbet. Så ville skattetrykket jo falde.
  Eller er jeg helt galt på den her?

  Med venlig hilsen
  Christian Poulsen

  1. Hej Christian

   Tak for rosen!

   Interessant betragtning i forhold til Pape. Tror nu ikke, det har smittet af på Samuelsen. Husk på, at Samuelsen var stålfast allerede dengang, regeringsgrundlaget blev skrevet.

   Det sidste tror jeg ikke, hverken Henrik eller jeg er de rigtige til at forholde os til. Det lader vi politikere og økonomer om:-)

   Tak for hilsenen. Hvis du i fremtiden vil være helt sikker på, jeg ser den, så send i stedet en mail til mail@borgenunplugged.dk. Den tjekker jeg flere gange om ugen.

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.