Hænderne på kogepladen

Skatteminister Karsten Lauritzen var nødt til at gøre noget ved de monumentale problemer i Skat. Og det gjorde han. Men med sin storstilede redningsplan har han samtidig placeret sine egne hænder på kogepladen. For hvis det fortsat sejler i Skat om to år, ved oppositionen godt, hvor ansvaret skal placeres. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Hænderne på kogepladen

  1. Messerschmidt er blevet reddet flere gange, og Tivoli-sagen med heilen og syngen ville have kostet enhver anden en eksklusion. Han er blevet reddet igen i denne sag, hvilket godt kan undre da den forvirrede kvinde han svinede vist er Espersens niece, og der var vist lidt mere kød på benet end først antydet.
    Nok er han sikker på et valg i et topstyret parti, men lige så sikkert er det, at han IKKE ville opnå 460K+ stemmer hvis han var stillet op til EP igen…

    Søren Pind reddede nu diskussionen da han i programmet Lippert gjorde sin holdning tydeligere på TV2 News. Man kan være uenig med SP i meget, men han udtaler sig præcis lige så tydeligt som Inger Støjberg, og det er meget værdsat blandt Vs vælgere, er jeg sikker på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.