”How low can you go?”

Regeringen skjulte helt centrale oplysninger i sagen om landbrugspakken, og det får nu rød blok op i det røde felt. Spørgsmålet er, om mørklægningen får konsekvenser. Vi ser tilbage på de seneste to uger i dansk politik. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

3 thoughts on “”How low can you go?”

 1. Ja, vi kan alle nikke genkendende til det, at man bare ikke kan lade være med at kommentere. Jeg havde også lige ønsket læserne god sommer, hvorefter jeg var nødt til at skrive et indlæg – og et, som udkommer 1. august.
  I vil nok opdage, at det er knap så mange der lytter, men fortvivl ikke. Når først folk er kommet hjem fra hængekøjerne rundt omkring, så stiger tallet igen.
  Fortsat god sommer. 🙂

  1. 🙂 Sådan er det! Og vi kunne såmænd gøre det igen allerede nu på fredag. Der er masser at tale om, men nu sætter vi lige proppen på igen:-)

   Tak for hilsen og fortsat god sommer også til dig, Henrik!

   Bedste hilsner
   Thomas

 2. Ja ilde på borgen tænker de Fame kun på dem selv de er lige så fuld af løgn så det er uhyggeligt Gud ved hvor meget at. De skjuler for befolkningen det er nok ikke småting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.