Kun en tåbe frygter ikke ”de dumme”

Regeringen har fået en næse for landbrugspakken, men er det i virkeligheden ikke billigt sluppet? Og kommer briternes exit fra EU i vejen for Dansk Folkepartis regeringsambitioner? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Kun en tåbe frygter ikke ”de dumme”

  1. En god afslutningspointe omkring Søren Pape. Ingen tvivl om, at der skal ske noget, hvis C skal gøre sig forhåbninger om at overleve spærregrænsen. Fokus på top- og boligskat er ikke nok til at løfte den konservative arv. Kursen er klar, og vi får se, men tror ikke de bliver ret glade, hvis Løkke taber efterårets forhandlinger på gulvet.

    Som I var inde på lugter oppositionen blod, og selvom både ministerskift og næsen skulle være nok, så er oppositionspartierne sultne efter at vælte regeringen, så man leder grundigt efter nålen i høstakken, så man kan få provokeret en situation, hvor Lars Løkke virkelig får dummet sig…

    Fortsat god weekend, og tak for godt program. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.