Hvor stålsat er Tulle egentlig?

Kristian Thulesen Dahl siger, at der ikke kommer skattelettelser i denne valgperiode. Men hvad nu hvis regeringen tilbyder at stramme på udlændingeskruen endnu engang? Hvor meget skal der til? Og hvor efterlader det hele Anders Samuelsen og hans stålsathed om topskattelettelser? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Hvor stålsat er Tulle egentlig?

  1. Dette er politisk analyse i verdens klasse. Borgen Unplugged er i særklasse Danmarks bedste politiske program. Thomas er fuld af overskud og den stoiske ro der kendetegner den klassiske radiovært. Og Henriks knivskarpe analyser er legendariske. Politisk indsigt og kanon underholdning. Det kan ikke gøres bedre.

  2. Fornemt, indsigtsfuldt og med en elegance der ikke tidligere er set i en dansk podcast. Borgen Unplugged er verdensklasse! Kan stærkt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.