”Mindre snak – mere action!”

Gyllegate” har taget sin del af overskrifterne i ugen, der er gået – men sagen ser ikke ud til at koste Eva Kjer Hansen sin ministerpost. Har de Konservative forspildt en mulighed for at lægge pres på regeringen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “”Mindre snak – mere action!”

  1. Tak for et godt program, og gode argumenter. Altid spændende at høre jeres show, og mon ikke folk overlever, at programmet udkom en dag senere. 🙂
    PS: En vigtig pointe som blev nævnt på Radio24syv var, at nyheden om statsministerens flyvevaner burde være underlagt tavshedspligt. Man kan undre sig over, at en fagforeningsmand lækker dette – det lugter jo lidt af at modarbejde trepartsforhandlingerne på en meget uskøn måde. Blot en tanke. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.