Kampen om dagsordenen

Den politiske dagsorden frem mod valgdagen bliver afgørende for, hvem der får magten. Kommer det til at handle om velfærd kontra skattelettelser, eller bliver det asylpolitikken, der bliver det dominerende tema? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene, og politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Kampen om dagsordenen

 1. Hej I to.
  1. Nu hvor der er dødt løb, – kunne man så forestille sig en sikker rød sejr, hvis ikke inklusion og den nye folkeskolereformen var blevet til..?
  2. Der nedskæringer på alle områder. Er det terrorismen som har fået fat. At de vil ramme de vestlige lande på økonomien? Vi har vel brugt masser af milliarder på øget sikkerhed siden 9.11…?
  Er det vrøvl? Er det en varm kartoffel, eller hvorfor er der ingen der bruger det som en ‘undskyldning’?

  1. Hej Anders

   Tak for din besked. I fremtiden må du meget gerne rette henvendelse på mail@borgenunlugged.dk, da det er den, jeg tjekker oftest.

   Det er sådan set udmærkede spørgsmål, men med kun to dage til valget bliver det en lille smule spekulativt at komme ind på folkeskolereformen nu. Personligt tror jeg ikke, at de sure lærere stemmer borgerligt for at straffe regeringen. Men du har selvfølgelig en pointe med inklusion, som vist” ikke har fungeret efter hensigten.

   Terrorisme som et økonomisk våben mod den vestlige verden …? Udmærket spørgsmål! Det er nok bare ikke os på Borgen unplugged, der kan svare på det. At terror og frygten for terror så på mange andre måder har indflydelse på, hvor vælgerne sætter deres kryds, er en helt anden sag.

   Du er altid velkommen til at kontakte os! Men helst på mailen:-)

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.