Det bliver Wammen

Magtkampen om at fordele posterne efter Mette Frederiksens mulige exit fra dansk politik er i fuld gang. Men der er sket noget afgørende i forhold til sidste sommer: Nicolai Wammen står nu som eneste reelle kandidat til at overtage statsministerposten. Til gengæld er kampen om finansministerposten skærpet: Bliver det Peter Hummelgaard, Morten Bødskov – eller måske Venstres formand Troels Lund Poulsen? Hør også om den markante svækkelse af SVM-regeringens manøvrerum, som nu er opstet efter Mads Fugledes pludselig farvel til Venstre. De to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup diskuterer ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
BorgenUnplugged produceres i denne uge med Sparekassen Kronjylland, Bagsværd Lakrids og som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.