Mona Juul er selvskrevet

Efter Søren Pape Poulsens tragiske død står Mona Juul klar til at overtage hos De Konservative: Ingen andre kan reelt udfordre hende, og det tegner derfor til et udramatisk fredsvalg. I første omgang vil hun helt sikkert kunne samle partiet. Men har Mona Juul også potentialet til at skabe fremgang i meningsmålingerne? Hør om Papes eftermæle og De Konservatives situation. SF holder landsmøde her i weekenden med medvind i ryggen. Partiformand Pia Olsen Dyhr har dog skræmt dele af baglandet med udmeldingen om igen at ville i regering, tilmed med Lars Løkke. Et frisk angreb på miljøminister Magnus Heunicke har dog fået flere til at juble. De to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen diskuterer ugens vigtigeste begivenheder i dansk politik.
BorgenUnplugged produceres i denne uge med Sparekassen Kronjylland og som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.