Wammens nyttige idioter

Endnu engang fik finansminister Nicolai Wammen (S) tæmmet oppositionen: Med 11 ud af 12 partier bag finansloven kan julefreden nu sænke sig over en ellers kriseramt regering. Hvorfor sælger partierne sig så billigt? Og hvem klarede sig bedst? Internt i Socialdemokratiet er kritikken af statsminister Mette Frederiksen samtidig begyndt at pible frem. Men hvor presset er hun? Næste uges afstemninger om koranlov og FE-undersøgelse kan – tilmed i jubilæumsugen for jordskredsvalget – blive dramatiske. Og dog? Hør de to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen diskutere ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app og i denne uge også www.hellofresh.dk : Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.