Kaos på midten

Venstre er stadig regeringens underdog: Den nye formand Troels Lund Poulsen lykkedes ikke med at forhandle sig frem til andre og bedre ministerposter til Venstre. Nu knytter håbet sig til forretningskvinden Mia Wagner, som rykker ind i stedet Marie Bjerre. Umiddelbart et offensivt træk. Men reaktioner har ikke været, som han havde håbet på. Samtidig er Moderaterne gået op i hat og briller, efter 28-årige Mike Fonseca er blevet løsgænger. Er regeringens flertal i fare? Nej, fordi Jon Stephensen er pludselig trådt ind fra kulissen, og ultimativt står De Radikale også klar med de fornødne mandater. Hør de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup diskutere ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
BorgenUnplugged produceres i denne uge i samarbejde med bagsvaerdlakrids.dk og bookbeat.dk. Ved at signe op på bookbeat.dk/borgen får du kvit og frit adgang til over 800.000 titler i 60 dage.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på www.borgenunplugged.10er.app/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.