Troldmandens lærling

Weekenden står i Troels Lund Poulsens tegn. I Herning krones han som ny Venstre-formand – og det giver mindelser om Lars Løkkes evne til episke comebacks. Troels Lund har været dømt ude, men står nu helt på toppen. Er det en umulig mission? Tæt på. Venstre er styrtdykket i meningsmålingerne. Og det sker nu også for Socialdemokratiet. Hør også om fortsat ballade i spionskandalen. De to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen diskuterer de vigtigste begivenheder i endnu en spændende uge i dansk politik.
BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.

BorgenUnplugged produceres i denne uge i samarbejde med bagsvaerdlakrids.dk og www.hellofresh.dk.
Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.