Det smager af bananstat

I ugen, hvor FE-skandalen eksploderede, vokser presset på Venstre. Troels Lund Poulsen står i et djævelsk dilemma: Skal han følge kravet fra blå blok og kræve den ultimative undersøgelse af spion-sagen – og dermed give Venstres nestor Claus Hjort oprejsning? Eller skal kan dukke hovedet af hensyn til regeringssamarbejdet med Socialdemokratiet? Med to uger til Venstres landsmøde er timingen brutal. Hvis ikke Venstre støtter en større kulegravning, vil statsminister Mette Frederiksen og hendes departementschef Barbara Bertelsen endnu engang kunne slippe af krogen. Hør også om ballade i politiet og de bebudede skattelettelser. De to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup diskuterer ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app og i denne uge også www.hellofresh.dk. Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.