Dansk politik er forhekset

Endnu en uge med dansk politik i NATO-limbo. Og dét i sådan en grad, at Mette Frederiksen har måttet tale dunder til sine partifæller for at få stoppet magtkampene. Samtidig trænger den ellers lidt glemte diskussion om magtfuldkommenhed sig på igen, efter at SMS-gate pludselig er blevet genoplivet. Da minkssagen rullede i ’21, ville statsministeren ”utrolig gerne have de sms’er frem”. Det kunne så desværre bare ikke lade sig gøre rent teknisk. Men Forsvarets Efterretningstjeneste har faktisk et værktøj, der måske kan bruges. Det var der bare ikke lige nogen, der fik noget at vide om dengang. Ugen har også budt på nyheden om, at Socialdemokratiet allerede før valget var langt fremme med planer om at afskaffe en helligdag. De glemte bare lige at sige det højt. På Bornholm skaber Rasmus Paludan ravage. Men hvorfor er det egentlig, at så få politikere vil (tør?) bakke op om Paludans grundlovssikrede ret til at ytre sig? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på www.borgenunplugged.10er.app/ og i denne uge også det danske tøjbrand www.sunwill.eu/dk/da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.