Umenneskeligt pres på Ellemann 

Det var sidste udkald for Jakob Ellemann, da han torsdag morgen varslede sit comeback. Venstre kunne ikke holde til mere usikkerhed. Men problemerne er langt fra væk – hverken for Venstre eller Ellemann. Diskussionerne om, hvorvidt han er den rigtige formand fortsætter nemlig med uformindsket styrke, og der er længe til 1. august. Samtidig hviler der et monumentalt pres på Ellemann for at levere nærmest det umulige fra dag 1 – og kan han håndtere det pres? Det er det store spørgsmål. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med www.hellofresh.dk og som altid alle, der støtter os på borgenunplugged.10er.app/
* HelloFresh: Brug koden BORGEN23 og få op til 1.153 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser. Koden gælder for nye kunder og for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.