Den går ikke meget længere, Venstre 

Mens usikkerheden om Jakob Ellemann-Jensens fremtidsplaner bare vokser, står Venstre i en djævelsk situation. Udadtil fastholder partiet, at Ellemann vender stærkt tilbage, men internt lyder spørgsmålet: Er det nu også det bedste? I al fald har en Gallup-måling over ministrenes popularitet gjort stort indtryk. Ellemann ligger allernederst. Til gengæld ligger Troels Lund Poulsen – overraskende – helt i top. I øvrigt efterfulgt af Stephanie Lohse. De to har netop indledt en charmetur rundt i landet. Håber Venstre måske bare på, at de to kan give den som top-duo, uden at det skal foregå i skyggen af Jakob Ellemann-Jensen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.

Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med skivemoedet.dk og www.hellofresh.dk 
SKIVEMØDET løber af stablen den 12. og 13. maj.
HelloFresh: Brug koden BORGEN23 og få op til 1.153 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser. Koden gælder for nye kunder og for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.