Løkke amok på journalister – smart!

Come on! Snerrede Lars Løkke, da han fik spørgsmål om Jon Stephensen på et Ukraine-pressemøde. Det skal nok virke. For danskerne elsker politikere, der giver journalister tørt på. Men det betyder jo ikke, at sagen går væk af den grund. Kan mandaternes logik redde Stephensen? Det er et af de store spørgsmål i en uge, der også bød på en politianmeldelse af Alex Vanopslagh. Vi ser også på de store linjer i dansk politik med den store Ukriane-pakke til syv milliarder kroner og med KLs topmøde i Aalborg, hvor fremtidens velfærdssamfund er på dagsordenen. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene. 
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med ida.dk/om-ida/danmarks-bedste-fagforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.