Mistanke om lokumsaftaler

Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen skal bryde mange valgløfter, hvis han skal gå med i en regering, hvor Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen igen bliver statsminister. Han antyder allerede, at både en advokatvurdering i minkskandalen og en undersøgelse af FE-sagen er til forhandling. Er Venstre ved at indgå en lokumsaftale? Og hvad får han i så fald til gengæld? Imens kan Søren Pape glæde sig over, at han stadig er formand for Det Konservative Folkeparti. Han blev fredet ved hovedbestyrelsesmødet i sidste weekend. Det var fuldstændig udramatisk, må man forstå. Men hvor længe er Pape fredet? Og er hans bedste chance for at overleve politisk at gå med i regering? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.