Frontalangreb på Løkke

Socialdemokratiet har netop lanceret sin slutoffensiv: Moderaternes noget kryptiske pensionsforslag er kommet under hård beskydning, og Lars Løkke Rasmussen er straks kravlet tilbage i sin gamle vrisne pindsvineposition: Hvad der ikke kan forklares, kan imidlertid heller ikke forsvares, og derfor rammer angrebene hårdt på manden, der står som den mulige kongemager. Er valget igen helt åbent? Statsminister Mette Frederiksen har samtidig præsenteret sit principudspil om højere løn til de offentligt ansatte. Men risikerer det lettere diffuse udspil at skuffe kernevælgerne? Hør om den afgørende finale – her inden folketingsvalget på tirsdag. Hvem vinder, de rød-grønne eller de blå-lilla? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.sunwill.eu/dk/da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.