Gaseksplosion er en gamechanger

Som held i uheld har statsminister Mette Frederiksen pludselig fået en noget nær perfekt affyringsrampe for valgudskrivelsen: Sofie Carsten Nielsen er stadig hverken til at hugge eller stikke i. Hun holder fast i, at Mette Frederiksen skal udskrive valg i utide og senest i forbindelse med folketingets åbning i næste uge. Situationen i Østersøen skaber samtidig en national krise, der kan give en “rally-around-the-flag”-effekt og således gavne Socialdemokratiets formand. Tiderne er turbulente, og intet skal tages for givet. For hvad betyder det nye ultimatum fra Lars Løkke? Hans parti Moderaterne kan få de afgørende mandater. Og hvad kommer den direkte duel mellem Mette Frederiksen og Inger Støjberg til at betyde? Kan dette tætte valg blive afgjort alene i Nordjylland? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.