Hvedebrødsdagene er slut for Pape

Hvis Søren Pape Poulsen ikke allerede vidste, at politik er en benhård business, så gør han det nu. Bruddet mellem den konservative partiformand og hans ægtefælle kunne have været en privatsag, hvis altså ikke lige det var fordi, at Pape har meldt sig som statsministerkandidat – og i øvrigt har brugt flere historier om sin partner i promoveringen af sig selv. Hvad kan og bør Pape gøre for at komme videre, og kunne han helt have undgået balladen? Hør også om statsminister Mette Frederiksens seneste forsøg på at udnytte endnu en krise til at fremstå som commander-in-chief. Men hvor slagkraftigt er det seneste udspil om at lade folk udskyde energiregningen – som afbetaling og med renters rente. Er det ikke som at tisse i bukserne for at holde varmen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene. Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.