Pape er hovedfjenden

De Konservatives formand Søren Pape Poulsen er for alvor kommet i skudlinjen. Statsminister Mette Frederiksen er helt færdig med at kramme ham som en stor bamse og har i stedet udset netop Pape som sin politiske hovedfjende i den valgkamp, der er rullet tungt i gang med den første tv-debat. En valgkamp, der kommer til at handle om konservative topskattelettelser på den ene side og socialdemokratiske velfærdsløfter på den anden side. Men hvor efterlader det Jakob Ellemann? Er det en ulempe eller måske snarere en fordel for Venstre, at Frederiksen og Pape udkæmper hovedslaget? Og hvad med de andre partier ude i kulissen? Er vi i virkeligheden på vej mod et nyt jordskredsvalg? Angrebene mod De Konservatives formand kommer nu også fra medierne – med striben af historier om mandens løgnehistorier. Har Pape grund til at være bange? Eller falder afsløringeren under bagatelgrænsen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene. Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.