Minksagen er slut – not

En næse til Mette Frederiksen. Og blot en mild advarsel til Barbara Bertelsen. Ja, det var dét, hvis det står til statsminister Mette Frederiksen selv – som i øvrigt også gerne vil diskutere, om der overhovedet er tale om en skandale med den ulovlige aflivning af alle mink. Men så let slipper hun ikke. Tværtimod har de borgerlige ikke tænkt sig at slippe sagen, der derfor kommer til at blive et af de altoverskyggende temaer i den nært forestående valgkamp. Men hvornår kommer valget, og hvilke kattelemme har statsministeren tilbage? Hør også om Socialdemokratiet, der er hårdt presset af Danmarksdemokraternes succes. Pludselig handler alt om hårdere straffe og forbud mod tørklæder til skolepiger. Er det panik før lukketid? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.