Pape satser hele butikken

Med perfekt timing har Søren Pape fået timet sit længe ventede statsministerkandidatur: Blå blok er netop rykket foran i meningsmålingerne, og de andre borgerlige partier foretrækker ham frem for Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen. Samtidig spiller Pape højt spil ved at lancere et sjældent ideologisk skatteudspil. Er han kommet til at bane vejen tilbage for de røde? Og vil det blive et problem for de blå, at der nu er to at vælge imellem? Det er et af de helt store spørgsmål i en uge, hvor Mette Frederiksen valgte IKKE at udskrive valg. Der er nemlig presserende sager, der skal tages hånd om. Er det smart spillet af statsministeren at fokusere på politik og bare ignorere valgtrommerne? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.