Radikal krigserklæring

Timingen kan ikke blive værre for statsministeren: Alt er ramlet hen over sommeren. Minksagen har kostet på troværdigheden. Målingerne er elendige. Inflationen buldrer afsted, og nu er Mette Frederiksen tvunget til at udskrive valg senest ved folketingets åbning den 4. oktober – for hvis hun ikke gør det, har de Radikale sagt, at de vil vælte regeringen. Sofie Carsten Nielsen har tilmed fremlagt en ny 2030-plan, der gør ondt på Socialdemokratiet. Med forslag om helt at afskaffe efterlønnen og sænke topskatten har De Radikale erklæret politisk krig mod Mette Frederiksen. Blå blok står i flere målinger til at få flertal – men hvad kan de borgerlige egentlig blive enige om, og hvem er statsministerkandidaten? Og hvad er hemmeligheden bag Inger Støjbergs eksplosive sommersucces? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene. 
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.