Ja-siden fedtspiller sig til sejr

Folkeafstemningen har endnu ikke sat sindene i kog. Tværtimod er det endnu kun Nej-generalen Morten Messerschmidt, som overhovedet opfatter onsdagens afstemning som vigtig og alvorlig. Og Dansk Folkepartis formand kæmper tydeligvis med sine egne troværdighedsproblemer: Partiet er styrtdykket ned på blot 4,3% i meningsmålingerne. På Christiansborg er alt ved at sande til, fordi partierne venter på næste valg, folketingsvalget. Statsminister Mette Frederiksen overvejer sine muligheder: Bliver det et efterårsvalg, et vintervalg eller et forårsvalg? Hør også om mandagens afslutningsdebat og bl.a. balladen om gymnasierne. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene. Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.bookbeat.dk/borgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.