Pape er Hjort-sagens største taber

Venstre har undgået den totale ydmygelse, og tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen slipper for at stå til ansvar. Til gengæld har de Konservatives formand Søren Pape formøblet sin sidste troværdighed. Ved at vende fuldstændig rundt i spørgsmålet om immunitet, har Pape udstillet sig selv som en vindbøjtel, og han har ironisk nok mistet den opbakning fra de andre blå partier, som han ellers havde håbet at vinde. Hjort-sagen er en bombe i dansk politik. Samtidig har statsminister Mette Frederiksen trukket et grønt stik hjem med ugens klimatopmøde i Esbjerg, hvor hun sikrede sig flere triumfer på én gang. Hør også om nedsmeltningen i Kristendemokraterne efter Isabella Arendts exit. Der skal mirakler til for, at partiet klarer spærregrænsen. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også skivemoedet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.