Gavebod til egen valgkreds

Ingen kan længere være i tvivl om, hvor statsminister Mette Frederiksen er vokset op og valgt: Aalborg er og bliver den helt store lotto-vinder i S-regeringens nye udspil til grønne reformer. Cementvirksomheden Aalborg Portland favoriseres på bekostning af tusindvis af både større og mindre virksomheder i resten af landet. Men vil det alligevel lykkes? Regeringen satser i hvert fald på et bredt forlig om CO2-afgiften. Samtidig har Rasmus Paludan endnu engang skabt bål og brand i gaderne – nu i Sverige. Hen over påskedagene er balladen også blusset op igen i Dansk Folkeparti, mens udlændingeminister Mattias Tesfaye selv forsøger at holde liv i det spektakulære valgløfte om et modtagercenter for asylansøgere – i Rwanda. Til gengæld har Socialdemokratiet endegyldigt droppet et andet centralt valgløfte. Er der tale om et regulært løftebrud? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.