Showdown i Herning

Dansk Folkeparti balancerer på kanten af en sprængning før søndagens formandsvalg på det ekstraordinære årsmøde i Herning. Flere prominente navne truer med at forlade partiet, hvis valget falder på Morten Messerschmidt. Men balladen kan om muligt blive endnu større, hvis Martin Henriksen skulle vise sig at have flertallet af de delegerede bag sig. Måske begynder det rigtige og drabelige drama dermed først, når stemmerne er talt op? Venstre tager også vand ind – sidste fredag forlod nu tidligere gruppeformand Karsten Lauritzen nemlig partiet på Christiansborg – og det efterlader et billede af et parti, hvor medlemmerne ikke engang selv tror på, at de kan vinde magten tilbage fra Socialdemokratiet. Den store spionskandale skaber dog også problemer for regeringstoppen. For hvorfor gik det hele så galt? Hvorfor løb det løbsk? Hvem vidste hvad hvornår, og hvem har skylden? Vakler taburetten under forsvarsminister Trine Bramsen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.