Dansk Folkeparti rives midt over

Magtopgøret om formandsposten i Dansk Folkeparti har udviklet sig så kaotisk, uforsonligt og uværdigt, at partiet står over for en regulær sprængning. Den indre opløsning er i fuld gang med stadig mere perfide personangreb. Og spørgsmålet er, om partiet overhovedet kan genfinde en politisk eksistensberettigelse – uanset om det så bliver Morten Messerschmidt eller Martin Henriksen, der vinder den ondartede duel om at afløse Kristian Thulesen Dahl. Samtidig er Mette Frederiksen og Jakob Ellemann-Jensen røget i totterne på hinanden i en skinger fejde om, hvem der minder mest om Donald Trump. Langt om længe er Lars Løkke også klar med lidt flere detaljer om sit nye parti Moderaterne. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

One thought on “Dansk Folkeparti rives midt over

  1. Pias anbefaling af MM kan meget vel vise sig at være et judaskys. Velment, men dybt skadelig for hendes mission.

    Man er nødt til, at erkende, at baglandet på lange stræk er trætte af den nuværende ledelse, og den stil, som Pia & Kristian har fulgt i jagten på, at komme væk fra Nyrups ord om ‘stuerenhed’, og i den mission mener en del, at man netop har manglet realitetssans ift MELD/FELD-sagen. Man vedbliver med at tale om, at sagen tog alt for lang tid, men glemmer, at nævne, at det netop var MM selv, der ikke sendte bilag da SØIK indkaldte disse. Medierne har sjovt nok en meget kort hukommelse, men der blev skrevet en hel del om det, at hvis MM mente, han ikke havde noget at frygte, kunne han jo bare lægge alt åbent frem. Jo før jo bedre var rationalet. Tavshed – og nu (mis)bruges dette for at fremhæve egen glorie, altimens man holder mikrofonen for den slags vrøvl uden kritiske spørgsmål til det sagte. Det er ret tankevækkende, skulle jeg mene…

    Der er dømt kaffe og saltstænger til afstemningen den 23/1. Når resultatet er endeligt, kan det meget vel blive noget af en overraskelse for kommentariatet, som indtil nu har fortsat italesættelsen af MM som stor-favorit. Matematisk korrekt, men intet har været ren matematik i DF siden partiet blev grundlagt efter kaos-mødet i Z, vel? 🙂

    Og hvad der er endnu værre, så kan man spørge sig om man igen vil jagte hvilke likes en given ny dommer har afgivet i et desperat forsøg på, at desavouere en ny dom, hvis den går DF imod… Just sayin’

    God weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.