Frederiksen flygter fra ansvaret

Statsminister Mette Frederiksen afviste i går i Minkkommissionen ethvert personligt ansvar for beslutningen om at aflive alle mink. Det var en kollektiv analyse, drøftelse og konklusion, som førte til den beslutning, der blev truffet på mødet i regeringens koordinationsudvalg i november. Pludselig ser vi den ellers handlekraftige Mette Frederiksen i en helt ny rolle – som den umyndige og afmægtige. Og så fyger det ellers med beskyldninger om amerikanske tilstande i dansk politik. Trump-kortet er allerede blevet trukket adskillige gange. Hør også om en demonstrativ udramatisk finanslov, hvor det lykkedes finansminister Nicolai Wammen at udskyde de sværeste knaster. Endelig er nedtællingen til Inger Støjberg skæbnedag begyndt: Hør den gode, den onde og grusomme om hendes muligheder. Ender hun som en ny Mogens Glistrup? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

One thought on “Frederiksen flygter fra ansvaret

  1. Endnu en glimrende episode i kassen. Tak for indsatsen. Det er altid en spændende start på weekenden, at slutte ugen med at lytte med på jeres podcast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.