Statsministeren står vingeskudt

Troværdigheden har lidt et gevaldigt knæk: Vælgerflertallet er ikke overbevist af statsminister Mette Frederiksens forklaringer om de slettede sms’er i minkskandalen. Budskabet på ugens pressemøde var ellers, at regeringstoppen ikke var vidende om den manglede lovhjemmel til at slå alle minkene ihjel – og at sms’erne kun er blevet slettet af sikkerhedshensyn. Men den autoritet, som Mette Frederiksen tidligere havde, ser ud til at være forduftet. Oppositionen angriber hende hårdt, og fronterne er pludselig trukket skarpt op. Hør også om Venstres offensiv med topskattelettelser og nye møgsager for Dansk Folkeparti. Og så er kommunalvalget også gået ind i slutspurten. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.