SMS-gate er en gamechanger

Dramaet tager til i Minksagen. Statsminister Mette Frederiksen, departementschef Barbara Bertelsen, særlig rådgiver Martin Justesen og departementsråd Pelle Pape har indstillet deres mobiltelefoner til at slette alle sms’er. Er det – som hævdet – sket af sikkerhedshensyn? Eller er det gjort bevidst for at lægge et røgslør ud over, hvem der vidste hvad om den ulovlige ordre om at aflive alle danske mink? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

One thought on “SMS-gate er en gamechanger

  1. Fed musikalsk start på denne episode. Det var spot-on ift ugens top-historie. 🙂

    Dansk politik er virkelig en børnehave lige nu, og I håndterer analysen helt fint. Tak for en glimrende episode 301. Absolut værd at anbefale.

    God weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.