Korruption i regeringstoppen?

Kan man købe sig til et møde med en minister ved at betale 20.000 kroner til den socialdemokratiske erhvervsklub? Det er et af de store spørgsmål i en uge, hvor regeringen også har trukket en gammel traver af stald: billige boliger, der er til at betale for ganske almindelige mennesker – et udspil, der er perfekt timet frem mod kommunalvalget. Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen fik endelig lidt ro på bagsmækken på landsmødet, hvor han fik bragende bifald for at gå til angreb på Mette Frederiksen for hendes ansvar i minkskandalen. Granskningen har allerede afsløret, at regeringen vidste, at ordren om at aflive alle mink var ulovlig. Hør også om rigsretten og ny ballade om juridisk kønsskifte. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

One thought on “Korruption i regeringstoppen?

 1. Tak for endnu et godt afsnit. 🙂

  Genial pointe fra Lars Trier om Uffe Ellemann-Jensen havde en større effekt udenrigspolitisk end den nuværende Jeppe Kofod. Dét er indiskutabelt, og selv den største sosse-fan kan ikke undgå, at erkende, at Uffe gjorde en forskel – ikke kun med Berlinmuren, men også i hele den forenende effekt som det senere EU – hed jo EF dengang! – har bygget videre på.

  Jeg deler til fulde analysen af, at boligforslaget er ren valgflæsk. Jeg stemte selv på at Kaare ‘Byggematador’ Dybvad skulle være ugens ‘oppe på lakridserne’, og havde jeg vundet, ville ordene være: “Det er lidt morsomt, at man for få dage siden mente, at man ikke skulle lave indgreb i forhold til stærkt stigende boligpriser, men når regeringen skal have gennemført sin politik, så er et af kriterierne, at boligpriserne er for høje… Det er rent valgoplæg, som de fleste Borgen Unplugged-lyttere sikkert også hurtigt har gennemskuet. ”

  Men stort tillykke til vinderen – genial pointe omkring Christiania…

  Jeg har allerede stemt til både kommunal- og regionsrådsvalg pr. brevstemme. Om en måned kan vi have mange influenza-syge, og tanken om at stå i kø til den tid var ikke specielt tillokkende.

  Fortsat god weekend til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.