Showdown for Støjberg

Rigsretssagen mod Inger Støjberg er skudt i gang. Og vanen tro lægger hun sig ikke ned fra start. Tværtimod. Som et nybrud i dansk politik har Støjberg netop lanceret en ny medie-platform, der skal give hende en direkte kanal ud til de mange tilhængere. Lidt mindre dramatisk har finansminister Nicolai Wammen i ugens løb præsenteret S-regeringens tredje finanslovsforslag, som følger en velkendt koreografi: Støttepartierne skal tvinges til selv at prioritere mellem velfærd eller klima. Radikale vil dog ikke nøjes med Socialdemokratiets udspil, og Sofie Carsten Nielsen er derfor gået sammen med Konservatives Søren Pape om en ny alliance for skattelettelser og udenlandsk arbejdskraft: Er det smart tænkt af dem, eller vender de snarere tilbage til en gammel fuser? Hør også om Mattias Tesfaye, der pludselig er blevet begejstret for Ungarns Viktor Orban. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også mit.information.dk/videnskab

One thought on “Showdown for Støjberg

  1. Jeg undrer mig over, at I promoverer dagbladet Information, så meget som I gør. Jeg tænker, de fleste lyttere nok er helt med på, at de er sponsorer, og fint nok med det, men at I medtager et helt indsalg med dem – ja, undskyld, jeg synes det skader jeres troværdighed. Det er helt på sin plads at fremhæve dem – kort – som sponsor, men det bliver problematisk, når I begiver jer ud i en form for udvidet redaktionel omtale – fordi det ER stadig reklame, og ikke andet.

    Blot lidt tanker herfra.

    Vh en af jeres faste bidragere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.