Radikale løsriver sig fra de røde

Den bundsolide opbakning vakler under statsminister Mette Frederiksen. Radikales leder Sofie Carsten Nielsen er åbenlyst begyndt at råflirte med blå blok og ikke mindst med Liberal Alliance. Men hvad er planen egentlig? Er de Radikale på vej til at skifte side, eller fisker de bare stemmer i det samme vælgerhav, som Lars Løkke fisker i? Tilnærmelserne er under alle omstændigheder ildevarslende nyt for Mette Frederiksen, der ikke længere kan tage flertallet for givet. For måske er også Enhedslisten begyndt at få kætterske idéer, efter deres søsterparti i Sverige netop har væltet den socialdemokratiske statsminister. Sygeplejerskernes strejke gør samtidig ondt værre for S-regeringen, der snart kan blive tvunget til at træffe en ubekvem beslutning om et lovindgreb, der kan genopfriske traumet fra lærerkonflikten under Helle Thorning-Schmidt. Lykken er ved at vende for Mette Frederiksen. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.