Nederlagene står i kø

Det har været en rædselsuge for Mette Frederiksen. Regeringen har inkasseret to kæmpe nederlag på stribe på udlændingeområdet, og det virker til, at statsministerens ellers faste hånd på roret er begyndt at ryste. Er nederlagene bare bump på vejen, eller varsler det nye tider for regeringen, der pludselig må erkende at være en étparti-regering i mindretal? Det er det store spørgsmål i en uge, hvor adskillige ministre har påbegyndt en sand charmeoffensiv – målrettet ikke mindst vælgerne i provinsen. Nu skal der deles gaver ud, så kan vi ikke lige tale om det i stedet for? Til sidst også nyheden om, at tidl. K-statsminister Poul Schlüter er død. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.