Ja, Radikale – I er for naive

Tålmodigheden er endelig ved at slippe op hos støttepartierne: Radikale Venstre skammer sig ligefrem og begræder, at man hjalp Mette Frederiksen til magten. Politisk leder Sofie Carsten Nielsen spørger, om partiet har været for naivt. Og svaret er klart: Ja, hverken Radikale eller Enhedslisten har nogen reel indflydelse på S-regeringen. Men hvor og hvornår reagerer de? Senest er de to støttepartier blevet ydmyget i både udlændinge- og klimapolitikken. Finder de sig i alt? Eller er statsministeren ved at overspille sine kort? Samtidig er der bal i den borgerlige: Det løsgående missil Jens Rohde har netop givet Kristendemokraterne comeback på Christiansborg. Hvilken betydning får Rohdes indmeldelse for Kristendemokraterne? Og hvilken betydning får det for den i forvejen fragmenterede blå blok? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

2 thoughts on “Ja, Radikale – I er for naive

  1. Som jeg skrev på min blog så er det op af bakke med den socialliberale politik lige nu. Der gives solide tæsk til de kompromisser som Radikale lægger stemmer til, og det er ikke engang løgn, at man har været naive, når man har troet, man kunne trække regeringen i en mere socialliberal retning. Der er intet forsvar, og troværdigheden er i bund… Dog tak for overvejelsen om et hurtigt valg. Jeg havde kaldt bluffet hos regeringen og taget et valg. Jeg tror ikke meningsmålingerne har ret i deres vurderinger. NB vurderes altid MEGET højt i meningsmålinger, men rammer lavere på selve valgdagen, og jeg tror folks træthed over en enevældig statsminister der er holdt op med at lytte til seriøs kritik vil få et kæmpe verbale smæk på valgdagen, hvis man først tager diskussionen uden fløjlshandsker.

    Tak for et godt afsnit af Borgen Unplugged – og god forlænget weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.