Ellemann er tilbage i kampen

Borgfreden er slut om corona. Rød og blå gik hver til sit under forhandlingerne om genåbningen af Danmark, og dermed er dansk politik tilbage til mere normale tilstande. Men er det bare spin, eller er det rent faktisk ideologiske forskelle, der skiller blokkene? Og hvor stort et sats er det af Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen og resten af blå blok, at de nu går op imod Mette Frederiksen, der indtil nu har vundet hvert eneste opgør om Corona-politikken. Det giver vi et bud på. Hør også om dramaet om epidemiloven og sexskandalerne hos Socialdemokratiet. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Denne udgave af Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.