Grundlovsbrud? Vælgerne er ligeglade

Statsminister Mette Frederiksen er – overraskende nok – kommet styrket ud af minkskandalen. Hun fremstår som den nye super-strammer, der står over for en blå blok af Corona-slappere. Og vælgerne har valgt side, hendes side: Socialdemokratiet går frem i meningsmålingerne, og anklagerne om grundlovsbrud ser ud til at prelle helt af på regeringen, der tilmed kan befæste sin magtposition nu. For selv om stemningen på Christiansborg er historisk dårlig, er de borgerlige partier ved at indgå en række større forlig. Samtidig har S-regeringen ryggen fri til at lande en finanslov med støttepartierne – formentlig på søndag. Er Mette Frederiksen beklædt med teflon, eller er oppositionen ganske enkelt for svag? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.