Støjberg er gået totalt rogue

Venstre havde – endelig – fået lidt momentum og var i fuld gang med at angribe S-regeringen for fejlhåndteringen af minkskandalen. Men så kom Inger Støjberg ind fra højre til en traktordemonstration, og pludselig handler det hele om hende. Igen. Hvor længe kan Jakob Ellemann-Jensen leve med, at næstformanden afsporer debatten og svækker Venstre? Imens er det nemlig lykkedes for Mette Frederiksen at overleve det første stormløb i Folketinget. Støttepartierne tør ikke udfordre hende for alvor, og statsministeren har dermed fået ryggen fri til at gå til modangreb på oppositionen med stadig mere bizarre bortforklaringer. Nu hævder regeringen, at der slet ikke blev givet en ordre om masseaflivning af mink – og at det derfor slet ikke kunne være ulovligt. Men er det ikke lige et nummer for fiffigt? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.