Har regeringen slettet alle corona-spor?

Netop som regeringen skulle granskes for sin hemmelighedsfulde håndtering af corona-krisen, har det nu vist sig, at alle de afgørende emails er blevet slettet hos Statens Serum Institut. Er det lidt for belejligt? Sådan lyder det fra Venstre, som nu angriber regeringen for magtfuldkommenhed. Samtidig har også Radikale Venstre meldt sig på krigsstien: Morten Østergaard beskylder regeringen for ”kreativ bogføring” på klimafronten, og han truer med at trække tæppet under Socialdemokratiet i efterårets finanslovsforhandlinger. Inden Folketingets åbning på tirsdag forsøger statsminister Mette Frederiksen dog at spille sit måske største trumfkort: Arne-løsningen er lige på trapperne, og Dansk Folkeparti – som ellers er i internt slagsmål – er klar til at lægge stemmer til tidligere tilbagetrækning. Hvad har Kristian Thulesen Dahl fået til gengæld? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.