Fock, det sejler i Alternativet

Forholdet mellem de Radikale og Socialdemokratiet er på nulpunktet, og Morten Østergaard siger, at han nu vil begynde at kigge mere mod Venstre. Er det tomme trusler, eller bør udmeldingen give nervøse trækninger hos Mette Frederiksen? Det forsøger vi at give svar på i en udsendelse, hvor vi også ser nærmere på Josephine Fock, der som ny politisk leder for Alternativet næppe kunne være kommet dårligere fra start. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Fock, det sejler i Alternativet

  1. Jeg beklager, at jeg først nu kunne nå at lytte til BU. En kammerat havde udskiftninger af faldstammer på programmet, og måtte søge asyl 2½ uge fra Roskilde her til Kalundborg.

    Jeg deler til fulde analysen af, at man kan være nødt til at se til højre for at få indflydelse i radikalt perspektiv, og egentlig er det jo tankevækkende, at Socialdemokratiet p.t. agerer som de mindst røde… Med en statsminister, som forleden meddelte, at hun ikke ville tale på Arbejdernes kampdag 1. maj i Fælledparken, så er det nærmest historisk, for det var vist kun under WW2 man ikke afholdt fejringen af kampdagen. At de så endvidere vil lade beskæftigelsesministeren tale i hendes sted, jamen, altså, det skriger jo til himlen.

    Anyway, tak for programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.